CorSport – Leao, me kokën në fushë, por optimizmi rritet jashtë: dëshiron të qëndrojë

Edhe në ditë kaq delikate për Milanin, sportivisht, tavolinën e mban diskursi për rinovimin e Rafael Leaos, i cili është qartazi në zemrën e të gjithë tifozëve kuqezi dhe më gjerë.

Thashethemet e fundit, dhe jo vetëm ato, japin shenja inkurajuese dhe pozitive drejt një marrëveshjeje që mund të jetë më afër. Por Rafa tani është i fokusuar në fushë.

Siç raporton Corriere dello Sport, para së gjithash Rafael Leao është i fokusuar në fushë. Sot ai nuk do të jetë në drejtkëndëshin e gjelbër duke filluar nga minuta e parë kundër Bolonjës sepse Pioli ka vendosur të kurse titullaret, të paktën në fillim, por të martën do të jetë i pranishëm te Maradona dhe do të ketë.

Detyra për të terhequr shokët e tij drejt një ëndrre të quajtur gjysmëfinale të Champions League. Koka e portugezit sot është fiksuar tek ky objektiv që në përgjithësi është konfirmimi i kuqezinjve në kompeticionin më të mirë europian edhe në sezonin e ardhshëm futbollistik.

Për këtë, Milanit i duhet 100% formë fizike, por edhe psikologjike. Por edhe jashtë fushës ka lajme absolutisht inkurajuese për rinovimin e kontratës së numrit 17.

Sipas disa thashethemeve, vetë Rafa ka konfirmuar ditët e fundit në dhomat e zhveshjes dëshirën e tij për të qëndruar me kuqezinjtë, një element që duhet marrë parasysh në situata si këto, por që mund të mos jenë vendimtare, siç e dinë mirë tifozët kuqezi.

Edhe pse Milani është i përqendruar në fushë, Maldini dhe Massara bëjnë punën e tyre dhe vazhdojnë linjën direkte, kryesisht me telefon, me shoqëruesit e futbollistit portugez për të arritur në një zgjidhje.

Vetë Maldini foli pozitivisht para Napolit në Champions League. Problemi, siç dihet dhe është përsëritur deri në rraskapitje, është kryesisht dëmshpërblimi që do t’i paguhet Sportingut: 19 milionë euro. Milani është vetëm një spektator, kështu që shumë do të varet nga Lille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *