Maldini: Champions? Kemi një mundësi, shoh ëndërrimtarë si unë. Ancelotti më telefonoi pas shortit…”

Paolo Maldini ka folur direkt ne nje videocall me tifozet ukrainas te Milanit për shortin e Ligës së Kampionëve: “A e dini cili është problemi? Se Ancelotti, i cili tani është te Real, ka një çështje pezull në Stamboll (ku do të luhet finalja e Champions League) Menjëherë pas shortit, më telefonoi: “Paolo, shihemi në Stamboll?”

Për mundësitë e Milanit: “Nuk do të jetë e lehtë, por mendoj se historia e klubit na jep mundësinë të besojmë në të. Ka ndodhur më parë. Kur shkon në muajin mars-prill, kur të arrijë Champions League, mund të kthesh një sezon. në diçka të pabesueshme. Ne e kemi këtë mundësi dhe duam ta shfrytëzojmë”.

Përbërësi sekret: “Nuk do të jetë e lehtë, ne e dimë, por na pëlqen të ëndërrojmë. Pa ëndrrën, ndoshta do të kishim fituar më pak Champions League. Edhe në skuadrën aktuale, kemi shumë ëndërrimtarë.

Dhe është mirë që ato ekzistojnë dhe se ka edhe nga ato më realiste. Edhe unë kam qenë ëndërrimtar kur kam luajtur. Më pëlqen të ëndërroj, vetë jeta ime ka qenë një ëndërr dhe ishte veçanërisht te Milani. Pa ëndërruar, edhe unë ndoshta do të kisha fituar më pak Ligat e Kampionëve”.

Për marrëdhënien e tij me Shevchenkon: “Andriy nuk është vetëm një nga shokët më të mirë të skuadrës që kam pasur ndonjëherë, por një mik i vërtetë për mua dhe familjen time. Kaluam shumë kohë së bashku, madje edhe shumë pushime.

Ai është një familje per mua. Ne Kiev, një qytet që e dua, kam kaluar momente të rëndësishme me Andriy. Unë kam qenë gjithashtu atje për finalen e Ligës së Kampionëve 2018 midis Real Madrid dhe Liverpool.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *