“Milan, dua të kthehem! Do të provoj se vlej…”

Mes shume futbollisteve qe Milani ka cuar ne huazime per te monitoruar rritjen dhe per t’i dhene hapesira ne futbollin profesionist eshte edhe Marco Nasti.

Ai eshte huazuar te Cosenza ne Serie B. Mes protagonistëve të Milan Primavera ai beri kapercimin ne kategori dhe ne karriere. Lojtari i datelindjes se vitit 2003 duket se ka nisur një ngjitje të denjë drejt suksesit.

Një ritëm i ri ai i shfaqur në këtë periudhë të fundit nga futbollisti aktual i Cosenza-s, tashmë me një vështrim të fiksuar nga e ardhmja. Nasti në veçanti do të kishte zbuluar, siç raportohet në Gazzetta dello Sport, se ai ka veçanërisht Milanin ndër mendimet e tij kryesore:

“Ndihem gati – deklaroi Nasti për Gazzetta dello Sport – Nuk është e lehtë ta bësh, por kam inatin dhe grinten qe duhen”. Nuk kanë munguar as komentet dhe ndërhyrjet e lojtarit të ri lidhur me huazimin e tij:

“Për mua mbi të gjitha do të thotë të rritesh, të bëhesh burrë. Dhe është gjithashtu një stimul për t’i treguar Milanit se sa vlen. Ishte eksperienca ime e parë larg shtëpisë.

Mbërrita menjëherë pas Kampionatit Evropian nën 19 vjeç dhe me disa probleme në gju. Pastaj kërcimi mes Primavera-s dhe Serisë B është i madh. Ushqyerja, ngarkesat e punës, stërvitjet, ritmi i ndeshjes, të gjitha të ndryshme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *