Bledi tregohet 100% i sinqertë: Nëse del Luizi kjo shtëpi kthehet në funeral, ndaj është më mirë që…

Tre të nominuarit kanë zhvilluar sot një konferencë përballë banorëve të tjerë. Luizi, Kiara dhe Bledi duhet t’i përgjigjeshin pyetjeve që vinin nga ata.

“Pse Olta ju nominoi juve”, ishte pyetja e Nitës për Luizin, i cili u shpreh se sadoqë Olta u “viktimizua” që nuk dëshiron të mbahet mend si ajo që ndan çifte, e kishte të mirëmenduar këtë zgjedhje.

“Ajo e ka tregu që në fillim që e vetmja mënyrë sipas saj që të më dobësojë mua është të më heqë krahët. Siç ia kam larguar unë të gjithë që ka pasur, bëri të njëjtën gjë. Dhe vendosi, pavarësisht se tha unë nuk dua të mbahem mend si ajo që ndan çifte, ajo sërish më zgjodhi mua Kiarën dhe Bledin”, u shpreh Luizi.

Luizi, Kiara dhe Bledi janë tre banorët e nominuar. Një prej tyre pritet të lërë shtëpinë mbrëmjen e sotme e diskutimet më të shumta përfliten mes Bledit dhe Kiarës. Por, a ka shanse të dalë Luizi. E nëse ndodh, çfarë do bëhet me shtëpinë e banorët.

Këtë përgjigje e dhanë sot Kiara dhe Bledi, të cilët, së bashku me Luizin, ishin përballë banorëve të tjerë. Ata duhet t’i kthenin përgjigje pyetjeve të tyre në lidhje me lojën si dhe me mesazhet që do jepnin nëse rrezikojnë që të eleminohen.

Kiara u pyet se si do ishte shtëpia nëse eleminohet Luizi. Ajo u shpreh se do ishte gropë e të njëjtin mendim kishte edhe Bledi.

“Nëse del Luizi kjo shtëpi shkon gropë e gjitha”, tha Kiara.Bledi nga ana tjetër e krahasoi shtëpinë e ‘Bigu’-t me funeral duke thënë se nëse largohet Luizi.

“Nëse del Luizi shtëpia do humbasë një pjesë madhore të identitetit të saj, do ketë mungesë energjie, të keqe dhe të mirë, se i mishëron të dyja. Do kthehet të paktën për një javë, jo se i bëj qefin po do dukej si një agjensi funerali, ku nuk do dëgjohet asnjë lloj zhurme, po ndoshta më vonë do ta rikuperojë veten, me hyrje të reja”, tha Bledi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *