Bledi Mane e luan mendsh Oltën: Ti je kryetarja e kësaj gjëje, inteligjenca jote është poshtë mesatares

Mes banorëve vazhdon të diskutohet ende nominimi i Oltës. Në diskutim kësaj here është futur Bledi dhe Olta, pikërisht ajo që hapi zarfin e kuq.

Bledi vazhdon t’i thotë Oltës se është intriguese dhe intrigat i bën edhe në ëndërr. Ndërkohë kur ai i kërkoi pse e futi atë në treshen e nominimit dhe ajo i tha: “Unë të kam vlerësuar me këtë nominim”. Ja vazhdimi i diskutimit.

Bledi: Shiko! Po boll o Olta. Ti nuk je ndonjë femër e zgjuar, ke inteligjencë poshtë mesatares. Olta: Kush unë? Bledi: Po. Ti nuhat kur vjen ndonjë lojtar i fortë dhe i sulmon që në fillim, kaq.Olta: Ti je manipulator!Bledi: Shiko kush flet, ti je kryetarja e kësaj gjëje

Kristi ka pasur një diskutim me Bledin.Ky i fundit i tha Kristit se ai gjithmonë do njihet si çuni i Bertit.Bledi u shpreh se ai është futur në fushën e lojës me këtë identitet dhe do TA ketë dyfish më të vështirë për të arritur atje ku do.

Sipas tij në Shqipëri ka qënë gjithmonë shumë e vështirë që pasardhësit të shënojnë gjurmë.Kristi tha se ai ka identitetin e tij si lojtar dhe si njeri. Secili lë gjurmën e vetë.Ai tha se nuk mund të detyrojë veten të shënojë të njëjtën gjurmë si i ati i tij.

Kristi dhe Keisi do të jenë partnerë në shfaqjen “Pallati 176”.Ata do të jenë në rolin e “Elsës dhe Fredit”. Olta i tha se ata nuk e realizojnë dot bashkë këtë aktrim sepse vihen në siklet nga njëri-tjetri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *