“Çmimi im i madh është Kiara, por kjo s’do të thotë që heq dorë nga gara”! Luizi tregon si do veprojë tani e tutje

Ajo është shtëpia më e famshme në Shqipëri dhe padyshim që ngjarjet e krijuara në shtëpinë e Big Brother Vip Albania janë në qendër të vëmendjes.

Banorët e BBV2 po përfliten kudo në rrjet, dhe janë kthyer në protagonistët e përditshmërisë sonë, duke transmetuar shumë emocione të forta teksa rrëfejnë historitë e tyre apo edhe gjatë përditshmërisë, konflikteve dhe raporteve me njëri-tjetrin.

Tashmë vjen dhe emisioni që i dedikohet drejtpërdrejtë personazheve më të komentuar të momentit. Banorët e “Big Brother VIP” do të bëjnë një program të mirëfilltë radiofonik nga shtëpia më e vëzhguar dhe më e famshme në Shqipëri gjatë ditës së sotme. Aty Top Albania Radio ka ngritur një studio radiofonike.

Gjatë emisionit të radios të moderuar nga Kiara u fol më tepër mbi marrëdhënien e Kiarës dhe Luizit nga ku Luizi tregoi ndjesitë e para.

Me datë 2 shkurt kur më puthi Kiara, unë thashë çmimi i madh është Kiara, por kjo s’do të thotë që unë do të ndaloj garën.

Si do të veprosh në këtë fazë të lojës? Në këtë fazë nuk do të jetë më në kuadër të lojës sepse kjo e djeshmja doli komplet parashikimeve, pasi Olta ka thënë unë nuk dal kunder çifteve dhe nominoi Luizin dhe Kiarën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *