Kiara “bëhet tapë”, i thotë Luizit: Duhet të dukem e ndershme në sy të të gjithëve… (video)

Një skenë humori është krijuar mbrëmjen e djeshme mes Luizit dhe Kiarës ku kjo e fundit ka qenë protagonistja kryesore.Si duket moderatorja e kishte tepëruar pak me pijen dhe i ka kërkuar “llogari” këngëtarit për sjelljen e tij kundrejt saj.

Në video dëgjohet teksa Kiara i thotë Luizit që duhet të sillet mirë me të dhe mos bëjë skena të cilat e nxjerrin keq në sy të të gjithëve.E teksa moderatorja fliste, këngëtari nuk bënte gjë tjetër veçse po e dëgjonte pasi duket qartë që kishte mbetur pa fjalë.

Kiara: Çke? Po të pi gjë ty unë? Çke që bën kështu, kot, se i thashë nonës. Mos më bëj mua kështu ore. Luizi: Çfarë ke?Kiara: Mos më bëj kështu po të them, mbylle të thashë. Mos më bëj skena mua këtu në sy të gjithëve se më nxjerr keq a kupton

Kiara: Më nxjerr keq a e kupton Kiarën, se Kiaran uk do të dalë keq. Kiara do të jetë e ndershme në sy të të gjithëve, të jetë e sinqertëSHIH VIDEON

Disa nga banorët e ‘Big Brother VIP’ ishin kuriozë për të mësuar se kur e kishin dhënë puthjen e parë. Luizi, Kiara, Kristi, Kejsi dhe Beati ishin ulur në krevat duke bashkëbiseduar. Pasi pyeti Beatin, Luizi ishte kurioz të mësonte se në cilën moshë ka puthur për herë të parë Kiara.

Moderatorja zbuloi se në moshën 17 vjeçare ka puthur për herë të parë e partneri i saj, Luizi ngeli pa fjalë. Ai i tha disa herë: Turp, turp, turp.SHIH VIDEON

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *