“Milani mu duk pak si i ngopur dhe pa dëshirë, uroj të jetë thjesht kalimtare…”

Massimo Brambati, ish-futbollisti dhe agjenti, ka folur per TMW duke u ndalur te analiza per Milanin per keto rezultatet e fundit, duke theksuar se sipas pershtypja eshte se mund te jete periudhe kalimtare…

“Milani, duke parë ndeshjen, u duk si i ngopur dhe pa deshire. Unë pashë lojtarë qe thjesht benin detyren, ata që nuk kanë shumë hapësirë ​​kishin një vitrinë të bukur që nuk e morën.

Perderisa Pioli i therriti ne Milanello per te kaluar mbremjen do te thote se nuk jane edhe aq mire gjerat. Këto janë goditje sezonale që mund të jenë kambana alarmi.

Milani zhvilloi një ndeshje shumë të mirë kundër Romës, por më pas erdhi blackout final. Më duket një Milan larg nga ai i vitit të kaluar, por ndoshta është një periudhë kalimtare.

Koha do ta tregojë. Por tani prisja diçka më shumë, veçanërisht nga De Ketelaere, për të cilin prisja një ambientim më të shpejtë nga ai qe eshte duke bere…”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *