CM | Rritja komerciale vazhdon, 34 partneritete aktualisht por shifra mund të pasurohet!

Rritja e Milanit në fushë ka rezultuar që klubi të bëjë hapa përpara gjithashtu me të ardhurat që vazhdojnë të rriten. Calciomercato.com kujton se Maikel Oettle u shpall si Drejtor Financiar sot dhe ai do të kërkojë të ndihmojë në vazhdimin e zbatimit të planit nga Casper Stylsvig (Shefi i të Ardhurave)

E gjitha për të përshpejtuar procesin e afrimit të partnerëve të rinj, shitjen e aseteve komerciale duke përfshirë të drejtat e medias, dhe gjenerimin e bashkëpunimeve strategjike për rritjen e markës së klubit.

Analistët vlerësojnë se fanella e Milanit vlen 75 milionë euro (+65% krahasuar me vetëm një vit më parë) kur përfshihen bonuset në marrëveshjet me sponsorët.

Emirates do të paguajnë rreth 30 milionë euro në sezon si sponsor i ekipit të parë të meshkujve, ashtu si PUMA, ndërsa Wefox (sponsor i fanellave të pasme) dhe BitMex (partner në mëngë) duhet të shtohen gjithashtu.

Në sezonin aktual, numri i partnerëve të kuqezinjve u rrit në 34 në total që mbulojnë sektorët e partnerit kryesor, partnerit premium, partnerit dhe furnizuesit.

Zhvillimi i mëtejshëm lidhet me ndërkombëtarizimin e markës, veçanërisht në Lindjen e Mesme dhe Azi, ku ka një bazë të madhe fansash për t’u shfrytëzuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *