“Më vjen keq që Milani dhe Interi nuk duan të më dëgjojnë”

Kryetari i bashkisë së Milanos, Beppe Sala, ka thënë se Interi dhe Milan nuk duan të dëgjojnë për planet e tij për të ristrukturuar stadiumin ekzistues San Siro. Kryebashkiaku kerkon qe klubet te reflektojne mire…

Duke folur gjatë ceremonisë për dorëzimin e Ambrogini d’Oro Sala diskutoi planet për një stadium të ri pasi toka ekzistuese të jetë prishur dhe ai kishte një kritikë të qartë për klubet.

Si Milani ashtu edhe Interi kanë qenë shumë të qartë se do të donin të ndërtonin një stadium krejt të ri në vend që thjesht të rinovonin atë ekzistues pasi do të ishte shumë më e shtrenjtë dhe më pak efektive për të bërë këtë të fundit.

Vetë Sala do të preferonte që stadiumi të ishte rinovuar dhe ai theksoi se klubet nuk duan të dëgjojnë se si mund të bëhet kjo. “Hipoteza ime e preferuar ishte dhe vazhdon të jetë rregullimi i San Siros, por nëse skuadrat nuk duan të dëgjojnë për të, unë nuk mund te shkel të drejtat e tyre”.

Debati publik për stadiumin e ri ka përfunduar së fundmi, që do të thotë se nuk duhet të kalojë shumë deri në prezantimin e projekteve te rimodifikuara. Milani dhe Interi pres zhvillim shpejt, ndryshe do te perdoren rruge te tjera…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *