Arjan Curri tregon se çfarë ka ndodhur me Gerti Shehun pas asaj që i bëri Berishës dje

Analisti Arjan Curri pjesë e panelit në Top Story lajmëron se autori që s lm oi ish-kryeministrin Sali Berisha gjatë prot stës është mjekuar dhe më pas është lënë i lirë.

Curri: Ka një teori që njihet si sugjestionimi I turmave që në momentin që politika ashpërson gjuhën politike,të sëm urët, mili tantët apo ekstr mist ët vetëaktivizohen automatikisht, mjafton të ashpërsosh gjuhën dhe ata akt vizohen.

Nuk e keni idenë që sa njerëz shoh unë që zihen edhe janë gati në zgripin e dh nës prej atyre që dëgjojnë, mund të ndodhë edhe të aktivizohen automatikisht, ata janë mina vetëaktivizuese që mjafton të dëgjojnë në media.

Shoqëruesit e shoqërojnë deri në selinë e PD dhe policia nuk ekziston, jo vetën që nuk ishte por u la bosh sepse ishte nëpër kr qëzime.

Drejtori nxori një kartelë budallai dhe e dyta tha deputeti Berisha, Rama më shumë e vlerësoi Berishën se tha udhëheqësi I protestës, kurse drejtuesi i policisë thotë deputeti. Ai është mje kuar dhe është lënë I lirë.

Ngjarja e djeshme solli reagimin e të gjitha ambasadave në vendin tonë dhe personazheve të ndryshëm të fushës poltiike dhe jo vetëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *