E quajti Xhakën ‘rrugaç’, Zana Avdiut i ndodh e papritura: Do shkosh për l*sh

Aktivistja nga Kosova, Zana Avdiu, ka reaguar në mënyrë të rev oltuar nga veprimet e Granit Xhakës ndaj lojtarëve të Serbisë, sidomos ai veprimi ku kapiteni i Zvicrës u tregoi organin gje ni tal lojtarëve serbë.

Pas këtij reagimi, Avdiu ka marrërcënime të rënda, nga ndjekës në rrjetet sociale. Avokati Arianit Koci ka publikuar disa nga mesazhet kërcënuese që ka marrë aktivistja Zana Avdiu.

”Kam met t’qu bashk me hamiden natan” ose “… t’shkon jeta pr l*sh” – janë vetëm dy prej shumë kërcënimeve që po i merr Zana Avdiu.

Hamidja, siç e dini është gruaja shtatëzënë, te ciles iu mor j eta nga burri i saj. Ka edhe kërcënime tjera me dhjetëra, ku përdorët edhe gjuha eksplicite. Gjuhë e flliqt”, shkruan fillimisht Koci.

“Mund edhe të mos pajtohemi me Zanën, por kërcënimet e tilla, janë të papranueshme në një shoqëri të civilizuar. Në anën tjetër, kër cënimi publik dhe fyerja, e stimulojnë kërc ënimin edhe më të madh”.

“Krijohet klimë e linçit publik. Pas kësaj shpesh, pasojnë edhe veprimet konkrete. Prandaj, tash po shkojme në Polici me i denoncuar të gjitha kërcënimet”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *