E mohoi se ishte rrãhùr, aktori Rezart Veleshnja u zu me punonjësin e pastiçerisë për parkimin

Aktori i njohur i “Portokallisë”, Rezart Veleshnja është ko nflikt uar dhe dh nuar me një person në Tiranë. Pak ditë më parë në media në qarkulloi lajmi se Veleshnja është dhunuar, por vetë aktori doli dhe e përgënjeshtroi lajmin duke thënë se nuk ishte e vërtetë.

“Mbase mund t’i ketë ndodhur ndonjë kolegut tim po unë s’di gjë për veten time. Mbase më kanë gr bitur edhe mua në ëndërr”, tha aktori me nota ironie.

E përpos kësaj ai ka dalë edhe në një intervistë tjetër ku ëshë shprehur “është gënjshtër pra, se më çm ndët”. Por duket se e vërteta është ndryshe. “Ora NeWs” ka zbardhur dosjen për Rezartin, ku tregon se ai është kon fliktuar dhe dhunuar nga një person në Tiranë.

Dosja flet për nje konflikt verbal dhe më pas fizik, të ndodhur në datën 20 shtator 2022, mes aktori dhe një punonjësi pranë një pastiçeria në Tiranë.

Sipas dosjes hetimore, aktori Rezart Veleshnja është ko nfliktuar verb alisht dhe më pas fizi kisht me Gentjan Kullollin, ky i fundit një punonjës i pastiçerisë. Shkak i përpl asj es fizike mes dy personave ka qenë bllokimi i parkimit, me një furgon “Cady” që përdorej nga punonjësi i pastiçerisë, Gentjan Kullolli.

Në pamjet filmike që ka sekuestruar policia me qëllim hetimin e këtij incide nti, Veleshnja shafqet me një motor dhe në kokë mban një skafandër. Ai zbret nga motori dhe drejtohet nga furgoni “Cady”. Ku pasi shikon se në të nuk ndodhej shoferi, Veleshnja hipën brenda në furgon, e ndez atë dhe e largon disa metra më larg.

Pikërisht në këtë moment shfaqet Gentjan Kullolli që del nga pastiçeria teksa mban disa arka dhe drejtohet në drejtim të furgonit. Në timon ai ka konstatuar aktorin Rezart Veleshnja, të cilit ka filluar ti kërkojë llogari për ndezjen dhe largimin e furgonin nga vendi i parkimit. Por në këtë moment sipas Gentjan Kullolli, Veleshnja e ka fye r rë n dë, ndaj dhe ai e ka god itur disa herë me grusht.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *