Kjo është 19-vjeçarja shqiptare që iu mor jêta nga i dashuri xheloz po shqiptar në Greqi

Një ngjarje shumë e trishtë ka ndodhur së fundmi në Greqi ku protagonistë janë dy të rinj shqiptarë, ku një 19-vjecarë ka ikur nga jeta në lule të rinisë.

Krisjana Brakaj 19-vjeçe humbi jetën për shkak të xhelozisë së të dashurit të saj Qamil Taja, i cili mori jetën pa pikë mëshire.

Foto e saj janë bërë tashmë publike, ndërsa në një prej postimeve të saj në rrjete sociale shkruhej “Pavarësisht se sa shumë të lëndojnë ata përreth teje, sigurohu që të mos ta vjedhin buzëqeshjen”.

Ndërsa në profilin e saj në Facebook shkruhej: E vërteta që shqetëson, vlen më shumë se një gënjeshtër që është e përshtatshme!

Policia theksoi se ai ushtronte dh në psikologjike dhe fizike ndaj vik timës. Çifti banonte në një hyrje në lagjen Kaminia të Pireut. Pikërisht brenda banesës së tyre u gjet edhe trupi i vi ktimës.

Në vazhdim i riu u dorëzua në rajonin e policisë në Pire, ku edhe u tha policëve se e bëri këtë gjë për arsye xhelozie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *