Aktorin e njohur të Portokallisë e rrâhin në mes të Tiranës dhe i marrin të gjitha paratë

Aktori i njohur humorit, Rezart Veleshnja, i njohur për rolet epike në emisionin e humorit “Portokalli” që kanë mbetur në kujtesën e publikut.

Ai ka rënë pre e një gr bitje me dhunë disa ditë më parë. “Prapaskena” mëson se Rezart Veleshnja është g ditur në befasi pranë një bankomati nga një grup personash, në një nga zonat më të populluara të Tiranës.

Aktori është g ditur sapo ka tërhequr një shumë të hollash nga bankomati, e më pas agr sori bashkë me disa persona të tjerë i kanë futur duart në xhep dhe i kanë marrë paratë.

Si pasojë e s lmit, aktori Rezart Veleshnja ka pësuar d mtime deri në një shkallë të r ndë, në disa pjesë të trupit.

Nga ana e saj, Policia ka arritur të zbulojë gr bitësit, duke i arr stuar. Deri më tani është zbuluarse grupi i gr bitësve ndiqnin qytetarët duke i s lmuar në kohën që dilnin nga banka duke u marrë paratë me dh në.

Prej kohësh fjala siguri dhe rend nuk ka më kuptim më Shqipëri, askush nuk ka më frikë nga policia dhe bën cfarë i teket, duke i vënë në rrezik jetën qytetarëve

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *