Ndaloi makinën për ta mbushur me karburant dhe bleu 1 biletë lotarie! Gruaja fiton 1 milion $

Një grua nga Karolina e Veriut ka fituar çmimin e parë prej 1 milion dollarësh që fitoi nga një biletë lotarie me gërvishtje.

Laura Keen nga Winston-Salem u tregoi zyrtarëve të Lotarisë Arsimore të Karolinës së Veriut se ajo dhe burri i saj ishin duke bërë pazar për dhuratat e Krishtlindjeve.

Kur drita e karburantit të ulët të kamionit u ndez, duke bërë të nevojshme një ndalesë në stacionin e karburantit 7-Eleven në South Main Street në Kernersville.

Ndërsa mbushte makinën e saj, Keen bleu një biletë gërvishtjeje prej 30 dollarësh të Millionaire Maker dhe disa minuta më vonë zbuloi se ishte një fituese prej 1 milion dollarësh.

“Unë po bërtisja,” tha Keen. “Ai po bërtiste. Ne të dy po bërtisnim. Ne ishim thjesht në shok, thjesht shok.” Më tej, Keen shtoi se ishte veçanërisht e tronditur nga rrethanat që çuan në fitoren e saj.

“Ne nuk do ta kishim fituar kurrë këtë nëse drita e gazit nuk do të ishte fikur,” theksoi ajo. E pra, kur të troket fati në derë, mjafton ta hapësh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *