Ishte në javën e fundit të shtatzanisë, ish-burri i mêrr jêt.ën 35-vjeçares në Prishtinë! Arsyeja?

Zëdhënësja e Policisë së Kosovës për rajonin e Prishtinës, Flora Ahmeti ka konfirmuar se një grua rreth 35 vjeç është gjetur e paj.etë në oborrin e QKUK-së.

Ahmeti për Nacionalen ka thënë se viktima dyshohet se është e moshës rreth 35 vjeçare dhe konfirmohet që ishte në javën e fundit të shtatzanisë.

Gazeta Nacionale po qëndron pranë vendit të ngjarjes, prej ku ka mësuar se Gjinekologjia është mbyllur, dhe hyrja emergjente po përdoret vetëm nga stafi mjekësor.

Ndërkohë, Nacionale mëson se v k.tima ishte e shtrirë në repartin Obstetrik dhe është në javën e fundit të shtatëzënisë.

Po ashtu, mediumi “Koha.net”, ka raportuar se dorasi në këtë rast, dyshohet të jetë ish-bashkëshorti i vi kt.imës. Arsyeja ende nuk bëhet e ditur.

Rrethanat e ngjarjes nuk dihen, ndërsa aty shihet Policia e Kosovës që ka filluar me hetimin preliminar të rastit m.kab ër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *