Ish-futbollisti i Interit me porosi publike lojtarët serbë: Hăkmérrunĩ ndaj Xhakës e Shaqirit!

Zdravko Kuzmanoviç ka shtetësi të dyfishtë zvicerane-serbe, por që kishte veshur fanelën e Serbisë. atij i ka mbetur ende mendja tek ajo që ndodhi në Botërorin e 4 viteve më parë.

Ish-futbollisti i Interit, Fiorentinës, Shtutgartit, Baselit, Udineses e Malagas duket s’e nuk e ka harruar ende shqiponjën e Xhakës e Shaqirit dhe ka porositur lojtarët serbë që të ha km erren ndaj dy shqiptarëve në fushë.

Ai ka thënë se po të ishte në fushë në ndeshjen e të premtes, do t’i trn dste që të dy. “Ngjarjet në Rusi 2018 nuk mund të harrohen.

Nëse jeni prov kues, duhet të jeni të përgatitur që gjërat të trnd itin në fushë. Një thënie e bukur thotë se gjithmonë takohesh dy herë në jetë.

Nëse do të isha ende lojtar, do t’i trnd sja në fushë Xhakën e Shaqirin. Nuk mendoj se djemtë që ishin atje në 2018-ën ndaj Zvicrës në fushë, do ta harrojnë lehtë shqiponjën e tyre.

Shqiponja e bërë nga ta ishte një turp. Duhet të ndash sportin nga politika, djemtë nuk e bënë këtë” ka thënë Kuzmanoviç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *