LAJMI I FUNDIT: Burri shqiptar i mérr jét ën gruas shtatzënë para spitalit gjinekologjik

Një person i ka marrë je.ën gruan shtatzënë para objektit të Gjinekologjisë në Prishtinë, raporton Front Online. Ky rast ka ndodhur para objektit të Gjinekologjisë në Prishtinë.

Front Online ka tentuar të thërrasë policinë dhe SHSKUK-në, por deri në publikimin e lajmit nuk kemi mar asnjë përgjigje.

Detaje të tjera nga kjo ngjarje që të lë pa fjalë do mësohen minutat në vijim nga mediat dhe portalet në Kosovë, ndërkohë Front Online ka publikua edhe foton nga vendi i ngjarjes.

Nuk dihet ende arsyeja pse ky ky burrë ka bërë një akt të tillë, por nuk ka gjë që e justifikon dhe sigurisht që dënimi për të duhet të jetë maksimal.

Në fakt është një rast aspak i zakontë, por tregon më së miri që shqiptarët nuk janë në rregull nga trutë e kokës, nuk ka shpjegim tjetër.

Muajt e fundit si në Kosovë dhe në Shqipëri kemi dëgjuar dhe parë ngjarje që janë tejet të r ënda, gjë që tregon se ka dicka që nuk shkon me këtë popull.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *