Këngëtares nga Kosova i ndodh gjëmâ sa erdhi në Tiranë: Për momentin e kam një brinjë të thyér

Këngëtarja e njohur nga Kosova, Vjollca Haxhiu është përballur me një situatë të rrez iks hme për jetën e saj disa javë më parë në Tiranë.

E ftuar në ‘Prive’ Haxhiu tregon se pësoi një aks ide nt teksa ndodhej në vijat e bardha me mikeshën e saj, Nera Fejzullahu, bashkëshorten e Sabri Fejzullahut.

Këngëtarja tregon se është përplasur nga një motor, e për pasojë ka th yer brinjën dhe ka plagosur këmbën: “Unë jam një shofere e mirë, faleminderit Zotit nuk kam pasur ak si dente me makinë, por më ndodhi sa isha në këmbë.

Isha në Tiranë tre ditë para xhirimeve, unë isha e koncentruar në projektin, dhe isha duke ecur rrugëve në vija të bardha dhe makinat ishin ndalur.

Ndërsa vjen një motori dhe direkt e në mua. Unë kam shpëtuar por ka mundur të jetë më e tme rrshme, mu ka th yer një brinjë dhe këmbën e kam pak të lënduar.

Më duhet të qëndroj në regjim shtrati. Shoferit ia fala, për momentin e kam një brinjë të thyer por me kohë rikuperohet vetë. Jam e lumtur që ka kaluar ky moment. Projektin e finalizova përkundër aksidentit”, është shprehur këngëtarja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *