Arjani i thotë se është g ăy, konkurrenti i Përputhen i kthen përgjigjen epike

Takimi i Petros dhe Irisit solli shumë polemika në studio, sidomos pas disa fragmenteve të cilat dyshohej se ata mund të ishin puthur.

Pavarësisht se dyshimet ishin të mëdha, diskutimet u ndanë në disa mendime në Për’puthen që shkaktuan një debat shumë të madh në studio.

Opinionisti Arjan Konomi deklaroi se nëse një vajzë kërkon ta puthë Petron dhe se ai nuk e bën, mund të jetë g.y ose nuk ka asnjë pëlqim për të.

Petro u mërzit shumë nga ky opinion i Konomit dhe iu drejtua me tonalitete të larta zëri, i acaruar në maksimum. Irisi: Ti do më puthje mua, mezi e ke mbajtur veten.

Arjan Konomi: Nëse një vajzë të thotë më puth dhe ti se puth ose je g.y ose s’ke asnjë lloj interesi. Petro: E para, ta keni parasysh, sa fije floku keni ju në kokë unë i kam pas femra në jetë

Konkurrenti u shpreh se e bën çdo gjë sepse e ndjen, ndërsa akuzoi Irisin dhe Lean se po luajnë lojë, pasi kanë inate me njëra-tjetrën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *