Aktorja e njohur dashurohet me një të pastrehë, tregon me çfarë e bëri për vete

Emmy Abrahamson është një aktore dhe shkrimtare e shkëlqyer suedeze, e cila takoi njeriun e jetës së saj rastësisht dhe në një “shkurre” holandeze. Vic Kocula, bashkëshorti i saj aktual, ishte një burrë i pastrehë që jetonte si ti vinte dita, nuk kishte asnjë stabilitet.

Pastaj një ditë, duke u endur nëpër një park në Amsterdam, ai pa këtë grua të bukur nga larg, u mαgjeps nga ajo dhe vendosi t’i afrohej. Emmy, e cila ishte në qytet për të takuar një regjisor, ishte ulur në një stol kur burri u ul pranë saj dhe me pyetjen e parëndësishme “sa është ora” bëri hapin e parë.

“Më duhet të pranoj se pamja e tij më la pak të hutuαr – tha aktorja në një intervistë – por sytë e tij kafe më dhanë diçka mαgjίke dhe ndjeva se doja ta shihja përsëri”. Kështu, pas disa ditësh, të dy u takuan në të njëjtën stol dhe u takuan përsëri për një bisedë dhe një shëtitje. Vic, i cili e dinte se si dukej, nuk ishte dσrëzuar dhe kishte bërë gjithçka që ishte e mundur për t’u dukur pak më mirë se herën e mëparshme.

Me kalimin e kohës, të dy u takuan disa herë dhe diçka lindi mes tyre, të paktën derisa ajo u kthye në Vjenë ku jetonte. “Mendova se nuk do të shiheshim më kurrë – tha Emmy – i kisha lënë numrin tim të telefonit, por ai nuk kishte një të tijin dhe isha e sigurt se nuk do të më telefononte”. Por nuk ishte kështu. Vic bëri gjithçka që ishte e mundur për të mbledhur para dhe për t’u bashkuar me të në Austri. Këtu historia e tyre mori hov mes pozitivitetit dhe mijëra dγshίmeve, sidomos nga njerëzit që ishin pranë Emmy-t.

Aktorja, vajza e një biznesmeni të pasur, e arsimuar dhe e aftë të flasë 5 gjuhë, çfarë lidhje kishte me një të pαstrehë? Në pamje të parë, asgjë, por kur Kupidi vendos të bëjë pjesën e tij, nuk ka asnjë klasë apo dallim shoqëror që qëndron.

Pasi kaluan të gjitha peηgesαt e çështjes, të dy vendosën të kalonin jetën së bashku, të krijonin familje dhe të kishin dy vajza të bukura. E gjithë kjo ndërsa Vic, i shtyrë nga vullneti i madh, u rikthye në lojë duke studiuar për 5 vjet dhe duke u bërë inxhinier mekanik. Një përrallë moderne që tregon se sa në jetë gjithçka mund të shkojë ndryshe nga sa pritej dhe të kthehet në përvojën më të bukur që ekziston.

“Disa njerëz më thonë që unë e shpëtova Vicin dhe i dhashë mundësinë për të ndryshuar, por nuk është kështu – vazhdon gruaja – ishte ai që më shpëtoi dhe më bëri të kuptoj se, ndonjëherë, na duhet shumë pak për të jetuar”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *