Ibrahimovic “eklipson” SHBA-Uells! Audienca rekord dje…

Një audience rekord për emisionin Striscia la Notizia, e cila dje, të hënën, 21 nëntor 2022, vendosi rezultatin më të mirë të sezonit me 4,466,000 shikues dhe 20,35% te audiences totale, duke mposhtur edhe ndeshjen Shtetet e Bashkuara-Uells të Kupës së Botës në Katar qe transmetohej në Raiuno.

Në audiencën aktive, më i vlefshmi dhe referenca për investitorët e reklamave, episodi me Sergio Friscia në krye, Roberto Lipari dhe prezantuesi i jashtëzakonshëm Zlatan Ibrahimović morën një vemendje prej 21.90%.

Në orën 21:29, programi i lajmeve satirike të Antonio Riccit arriti një maksimum rekord prej 5,384,055 shikuesish, i barabartë me një përqindje prej 24,22% të individëve dhe një përqindje prej 26,10% të objektivit per te terhequr moshen 15-64 vjeç.

Giancarlo Scheri, drejtor i rrjetit tha: «Mendja e Antonio Ricci ka dhënë edhe një herë prova të gatishmërisë së tij të zjarrtë, me idenë për të pritur – në një version special të ftuar, së bashku me prezantuesit Friscia dhe Lipari – fenomenin Zlatan Ibrahimović në Striscia.

Kjo konfirmohet nga vëmendja që i kushtohet ngjarjes nga shtypi dhe mediat sociale dhe nga rekordi i audiencës, të cilin Canale 5 e feston me të gjithë familjen e programit të madh të lajmeve satirike.

Një fitore akoma më domethënëse (e vërtetuar nga mbivendosja), duke qenë se në këtë moment vëmendja e medias dhe e publikut duhet të përqendrohet te Botërori i Katarit. Një 1 me 0 e thatë, për Ricci dhe ekipin e tij, i cili meriton një valë të madhe falënderimi”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *