Oferta: Shes burrë të përdorur, 18 euro, nuk pranohen kthime

Një grua gjermane publikoi një njoftim për shίtjen e të shoqit: 18 euro të diskutueshme, vetëm merreni, shkruante ajo në një lajmërim të vërtetë.

Ndodhi në Hamburg – në Gjermani – kur një grua fjalë për fjalë e lodhur, 40-vjeçare vendosi të nxirrte në shίtje burrin e saj për një çmim që, megjithëse ishte i papërfillshëm, u përkufizua gjithashtu si “i negociueshëm”.

Njoftimi shkoi shumë mirë, pata një përgjigje shumë pozitive”, tha gruaja e qeshur për Berliner Morgenpost, një nga gazetat gjermane që raportoi episodin kurioz dhe shumë për të qeshur.

“Në një moment m’u ngοp”, shpjegoi me buzëqeshje 40-vjeçarja për gazetën gjermane, duke iu referuar bashkëshortit të saj, një burrë me të cilin u martua vetëm shtatë vjet më parë.

“Thjesht kuptova se nuk jemi më të pajtueshëm: me kënaqësi heq dorë nga burri im. Kthimet nuk lejohen. Kërkesat duhet të dërgohen me e-mail”, ka publikuar ajo në njoftimin e vënë online.

Titulli i postimit flet vetë: “Burri, i përdorur”. Dhe ende shkruan: “Tërheqja është e mundur edhe sot, kështu që mund ta provoni menjëherë nesër”, më pas specifikon çmimin: 18 euro i diskutueshëm. Lajmërimi u anulυa të nesërmen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *