ÇËSHTJA “LEAO” | Trekëndëshi baba-avokat-agjent po prish punën e Milanit! Franco Ordine: “Ja situata”

Gazetari i njohur Franco Ordine, i cili foli në video në kanalin e Andrea Longoni në YouTube, dha një sfond të ri merkatoje mbi mosmarrëveshjen e Leaos, me fërkimin mes superagjentit Mendes dhe avokatit dhe prokurorit aktual te portugezit, Dimvula:

“Pse vazhdojmë të themi se është një negocim shumë kompleks? Ndër të tjera, gjithashtu shumë i gjatë për t’u përcaktuar. Sepse situata është si më poshtë: zyrtarisht në këtë moment firma e Leaos i është dhënë avokatit francez i zgjedhur nga babai Antonio.

Ky nënshkrim, i cili skadon në vitin 2024, konsiderohet i pavlefshëm nga Jorge Mendes, agjenti i mëparshëm i Leaos, ai që e kishte këshilluar të largohej me nxitim nga Sportingu i Lisbonës dhe e kishte transferuar në Lille dhe më pas nga Lille te Milani.

Në pauzat midis afatit fillestar të Jorge Mendes dhe atij në vijim, babai i Leaos hyri në lidhje dhe zgjodhi këtë avokat parizien. Jorge Mendes sot pretendon se nënshkrimi i Leaos që i jep autorizimin ekskluziv avokatit parizien është i rremë.

Në këtë rast, çfarë do të thotë të dyshosh se nënshkrimi është fals? Se nëse familja Leao do të nënshkruante një kontratë të re me prokurën ekskluzive të avokatit Dimvula, agjenti Jorge Mendes do t’i drejtohej autoritetit gjyqësor për ta shpallur atë nënshkrim të paligjshëm dhe për rrjedhojë atë kontratë të pavlefshme.

Një lloj kërcënimi që bie si nje rrufe mbi familjen Leao. Per kete arsye nuk eshte nje ceshtje e lehte. Ne anen tjeter, Milani qe eshte pale e trete, nuk di se cfare te beje. Takimi me Dimvula ne Casa Milan ishte informues, por qe Mendes nuk e priti aspak mire”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *