60-vjeçari në Tiranë në hall: Ore më ngacmojnë gratë shumë, nuk ia dal dot

Një qytetar 60 vjeç ka treguar për “Abc News” se çdo ditë bën 20 kilometra vrap. Ai ka treguar se shkon në Dajt dhe kthehet sërish, gjë që e bën prej vitesh.

Qytetari ka dhënë dhe një këshillë për djemtë e rinj. “Martohuni shpejt që të bini rehat, se merresh me prοbleme tjera, nuk plakesh shpejt.

Mos rrini beqarë se lat nam, ça bëni kështu? Jam 60 vjeç dhe bëj 20 kilometra vrap çdo ditë ndërsa këta e kanë mendjen të rrinë gjithë kohën në kafe.

Shkoj në Dajt dhe kthehem sërish. Mbaj kapuç që mos më duken thinjat sepse më ngacmojnë gratë më shumë”, u shpreh ai.

Kujtojmë se para disa ditësh, nga mikrofonat e televizioneve në rrugë, një over 60 vjeçar u shpreh se gratë e reja kërkojnë burrat e vjetër se të rinjtë nuk bëjnë.

Deklarata të shpeshta nga kjo fashë moshe në lidhje me raportet burra-gra. Çfarë ka të vërtetë në këto prononcime? Apo thjesht video pa fund nga tik toku?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *