18-vjeçarja hyn në operacion për të hequr mìtrën, mjeku i ‘vjédh’ veshkat dhe ãrrãtĩset

Një rast i r ëndë trâf kimi organesh është zbuluar në Indi, pasi një mjek i vodhi veshkat një pacienteje dhe u zhd k krejt papritur.

18-vjeçarja Sunita Devi vizitoi mjekun për t’i hequr m trën në mënyrë kirurgjikale pasi vuante nga një sëmundje, por u la në një gjendje kritike pasi doktori dyshohet se i vodhi dy organet dhe u zhduk.

Nëna e saj e kuptoi se çfarë kishte ndodhur vetëm kur gjendja e saj u përkeqësua pas operacionit dhe ajo u dërgua në një spital në rrethin Muzaffarpur të Indisë.

Ajo u t merrua kur i thanë se vajza nuk kishte veshka dhe se do të humbte jet n nëse nuk do të kishte kujdes urgjent mjekësor.

Sunita që atëherë ka marrë dializë të rregullt dhe qëndron në spital, teksa policia është vënë në kërkim të mjekut. Dyshohet se ai bën pjesë në një rrjet të madh tr afiku organesh.

Ngjarja ka shkaktuar një zemërim të madh në vend dhe të gjithë kërkojnë masa më të rrepta pasi ky nuk është rasti i parë që ndodh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *