“Njëri më fali pasurinë për të kaluar një natë me mua”, vazhdon debati mes dy vajzave të njohura shqiptare

Blogerja Zhaklin Lekatari ka reaguar e revoltuar, pas një interviste të modeles Erjoa Doçi. Kjo e fundit deklaroi se harxhon 5 mijë euro në muaj dhe se meshkuj të shumtë i propozojnë shumë të majme, për të kaluar një natë me të. Madje ajo tha se njëri i kishte ofruar gjithë pasurinë, për të shkuar një herë me të.

Në një postim në rrjetet sociale, Lekatari thotë se ka punuar në tre punë për të patur gjërat bazike, ndërkohë që promovohen qelbërsirllëqe.

Blogerja thotë se këto lloj vajzash duhen riedukuar sepse se zismi që kanë është më i rrezikshëm se ai i gjinisë tjetër.

“Jam rropatur në 3 punë që të kisha gjërat bazike. Këto lajme thjesht më bëjnë të vjell. Më duket sikur duan ta zhbëjnë edukatën e punës dhe promovojnë qelbësirllëqe nëpër portale. Ku ka përfunduar gazetaria. Pse fck duhet të jetë lajm kjo gjë, pse”, shkruan ajo e revoltuar.

Më tej ajo shton se: “Cili është lajmi që na duhet ne si qytetarë? Pse duhet promovuar kjo bisedë? Cilat janë vlerat për të rinjtë dhe adoleshentët?

Cili është shembulli kur një grua deklaron që suksesi është kur një burrë do të të dhurojë pasurinë? Ore këto vajza duhen riedukuar sepse sk ismi që kanë është më i rrezikshëm se ai i gjinisë tjetër. Beauty fades, stupidity is forever”, shkruan më tej ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *