Mônstră e radhës! Ky është 55-vjeçari që ‘shkoi’ me vajzën 12-vjeçare të shokut në Tiranë, përfitoi nga fatkeqësia

TIRANË- Personi që po shikoni në foto është Astrit Terolli, 55-vjecar, që ‘shkuar pa des hire’ me 12-vjeçaren në Tiranë.

Ai është vënë në pra nga pasi ekspertiza ka vërtetuar ‘shkuar pa des hire’e të m turës në kryeqytet. Ngjarja ka ndodhur në shtëpinë e vajzës.

Terolli ka shkuar aty për të takuar shokun e tij, që është njëkohësisht dhe babai i vajzës. Ngjarja ka ndodhur në kryeqytet në një familje nga Saranda, që jetonte me qira në një nga zonat e Tiranës.

Astrit Terolli është shoku i babait të viktimës. Gazetarja Dorjana Bezat raporton se ai ka shkuar për vizitë në shtëpinë e mikut të tij dhe kur e ka gjetur vetëm 11-vjeçaren dhe ka kryer ate qe sduhej ndaj saj.

Vajza më pas u ka treguar ngjarjen prindërve, të cilët kanë bërë den ncimin në polici. 55-vjeçari është arr stuar këtë të mërkurë, ndërkohë që ka nisur h timi ndaj tij.

Ky është mônst ră e radhës që bën një gjë të tillë. Për fat të keq raste të tilla janë shtuar shumë kohët e fundit dhe për këta njerëz duhet dën im shumë më i ashpër.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *