Shoku i bëri gjëmën, duke ‘shkūár’ me të bijën, reagon i ati të mitůrës: E njoh prej shumë vitesh, nuk e di pse ma bëri këtë gjë

TIRANË- Personi që po shikoni në foto është Astrit Terolli, 55-vjecar, që ‘shku ar pa des hire’ me 12-vjeçaren në Tiranë. Ngjarja ka ndodhur në shtëpinë e vajzës.

Terolli ka shkuar aty për të takuar shokun e tij, që është njëkohësisht dhe babai i vajzës. Ngjarja ka ndodhur në kryeqytet në një familje nga Saranda, që jetonte me qira në një nga zonat e Tiranës.

Astrit Terolli është shoku i babait të se mit ures. Gazetarja Dorjana Bezat raporton se ai ka shkuar për vizitë në shtëpinë e mikut të tij dhe kur e ka gjetur vetëm 11-vjeçaren dhe ka kryer ate qe sduhej ndaj saj.

Në një intervistë për Top Channel, babai i të mitu rës u shpreh se Astrit Terolli e njihte prej vitesh dhe se nuk ka vënë re asnjë gjë të dyshimtë tek ai. Duke folur për vajzën, babai i saj tha se ajo është e tra um atiuar dhe se nuk e mban mend mirë aktin e tme rrshëm.

“Vajza është e trāumăti zuar. Është në shtëpi me ne dhe me shëndet është mirë por shumë e frikësuar. Nuk mban mend nga ngjarja dhe ne nuk e kemi pyetur”.

“E njoh prej shumë vitesh nuk kisha vënë re asgjë të dyshimtë tek ai. Se di pse erdhi ne shtëpinë time dhe e bëri këtë gjë”, tha babai i vajzes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *