72-vjeçarja nga Tirana: Burrin nuk e kam! Jetën e kam bërë tani në pleqëri, nga s’kam bredhur

Një qytetare nga Tirana, Fatimja, duket se e ka shijuar më së shumti kujdesin e fëmijëve ndaj saj. Në “Aldo Morning Show” në Tv Klan ajo tregon se ka 3 vajza e një djalë dhe jeton në shtëpinë e këtij të fundit.

Fatimja shprehet shumë e lumtur për këtë sepse nusja dhe djali i saj kujdesen shumë për të dhe madje ka nisur të shijojë jetën në pleqëri.

Fatime: Jam shumë e lumtur për hyzmetin që më bëjnë fëmijët dhe nusja në shtëpi. Kam një çun të mrekullueshëm që në jetën time, në rini unë nuk kam bërë atë qejf, unë e kam bërë tani në moshën 72 vjeç se burri më ka vdé úr.

Aldo: S’e kuptova, dhe njëherë, çfarë ke bërë? Megi Latifi: Jetën e saj. Aldo: Ah jetën, po. Fatime: Jetën time e kam bërë tani në pleqëri.

Aldo: Po çfarë ke bërë tani në pleqëri? Fatime: Ku s’kam dalë e ku s’kam bredhur. Aldo: Vërtet? Fatime: Po. Aldo: Nga ke qenë mi?

Fatime: Ku s’kam vajtur. Të gjithë vendet e Shqipërisë. Aldo: Je kënaqur. Fatime: E kam atë çunin ma faltë Zoti, i ka dhënë Zoti një çun e një gocë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *