Ermal Mamaqi nuk kursehet aspak për Iva Tiçon: E pavlerë! Ajo di ta përdorë mirë ‘mikrofonin’

Ermal Mamaqi ka qenë i ftuar në “Zemër Luana”, ku ka folur për librin e tij “Garë me veten”, libër i cili ngjalli polemika në rrjet, madje pati edhe një konflikt me Iva Tiçon.

Në “Zemër Luana”, ai u vendos dhe përballë pyetjeve rreth shêrrìt online së fundmi me gazetaren Iva Tico. Pyetja ka qenë për konfliktin e tij të fundit me gazetaren Iva Tico.

Ajo duket nuk e ka pritur dhe aq mire publikimin e librit të Ermalit dhe ky i fundit u pyet nëse a ka mundur të flasin bashkë apo të sqarohen me njëri tjetrin. Ai u përgjigj menjëherë duke thënë: “Nuk I jap vlerë gjërave të pavlerë.”

Sfida ishte me situata të ndryshme, një nga këto situate ishte “Një gazetare që nuk e duron dot” dhe përgjigjia e tij ishte e shoqëruar me një “thumb”:

“Rëndësi ka që mban mirë mik rofonin’, u shpreh Ermal Mamaqi duke shtuar se e ka një person në mendje për “Zemër Luana”.

Të gjithë mendojnë se ky th umb ka qenë pikërisht për Ivën dhe pse Ermali nuk përmendi emër. Nga ana e gazetares nuk kemi asnjë reagim deri tani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *