E ngatërroi me derrin e egër, gjuetari i merr j ètën nënkryetarit të bashkisë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në provincën e Salernos në Itali, në zonën e Montesanit në Vallo della Lucani, pasi një gjuetar q ëlloi gabimisht shokun e tij pasi e ngatërroi atë me një derr të egër.

V iktimë e kësaj ngjarje aspak të zakontë ka qenë ish-nënkryetari i Bashkisë së Castelnuovo Cilento, Giuseppe Lambiase, 70 vjeç.

Siaps asaj që shkruajnë mediat italiane ish-nënkryetari i Bashkisë kishte dalë për gjah me një mikun e tij, dhe në një moment ky i fundit e qël lon gabimisht pasi e ngatërroi me një derr të egër.

Pavarësisht dërgimit të tij me urgjencë në spital dhe ndihmën e mjekëve, 70—vjeçari nuk mundi të mbijetojë për shkak të pl agëve të marra.

Derrat e egër jetojnë në tufa, kryesisht afër pyjeve të lagështa dhe shpesh mund të gjenden në skajet e pyjeve ku ka përrenj.

Ajo që duhej të ishte një ditë argëtimi për dy miqtë përfundoi në një tragj edi të vërtetë. Komnetet dhe reagimet për këtë ngjarje kanë qenë të shumta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *