Rast i rrallë! 23-vjeçari lë shtatzënë të fejuarën, motrèn, nënën dhe tezen

Lë shtátzènè të dashurën e tij, më pas nënën, motrën dhe tezen e sáj. Nuk është një barcaletë, por një histori e vërtetë, ajo e Alfios e treguar në programin “La Bòmbá” për Radio DeeJay, në Itali.Alfio është një djalë 23-vjèçár kalabrez i bukur, i lídhùr me një vajzè 19-vjèçáre.

Kur zbùloi për shtátzèninë e sáj nuk u lumturua shumë, kështu që vèndòsi që të mòs bènte më sèks me të, për shkák të bllòkímit të psíkòlogjík që iu kríjua për shkák të sitùatës.

Kjo bëri që të hapej me nënën e të dashurës, kështu që gruaja e shqètësuar nga ákti se mùnd të trádhtònt e të bijën, u ofrua për të plòtësuar nèvojat e tij, dùke shkùar báshkë në shtrat.

Por ky moment pas io ni u pas ua me një “surprizè” aspak të këndshme, Alfio zbùloi se edhe vjehrra e tij mbèti shtátzènè. Kështu në gjèndje dèpresioni, i riu u ngùshëllua me tezen e të dashurës së tij, deri kur përfùnduan në shtrat báshkë… por edhe ajo mbèti shtátzènè.

Alfio tènton të shpètojë nga kjo sitùatë dhe íkën jashtë shtètit në një qendër ngùshëllimi, ku tákon motrën 17-vjèçáre të së dashurës së tij. Ai fíllon të hapet me të, por edhe me adòleshenten përfùndoi në shtrat, dùke e lënë shtátzènè

Alfio u árrátis nga Italia, por ajo që mbètet për t’u verifíkuar, është nëse të gjítha kanë mbètur shtátzènè realisht, apo ishte thjesht një gjètje për të fùtur në tèlashe të riun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *