Mësuesja e gjeografisë: Se di pse baballarët e nxënësve të mi kërkojnë të flenë me mua

Natasha Coldstone ka pohuar se baballarët e disa prej nxënësve të saj duan të provojnë fatin e tyre për të kaluar një natë me të.

28-vjeçarja nga Teksasi i Shteteve të Bashkuara të Amerikës ka bërë xhirone rrjeteve sociale me historinë e saj, ajo bëri këtë deklaratë.

“Baballarët e nxënësve të mi duan të flenë me mua, që unë tu jap atyre nota më të mira,” tha ajo në një video dhe shtoi: “Oh sikur të kisha një dollar për çdo herë që ma kanë kërkuar këtë”.

Shikuesit ndanë mendimet e tyre në komente dhe shumë thanë se mësuesja e gjeografisë është “shumë e nxehtë për t’u përballuar”.

Një i dytë i kërkoi mësueses për “mësime private” dhe një i tretë tha se ajo do të ishte arsyeja që ata të shkonin në shkollë çdo ditë.

Natasha është bërë virale tashmë në rrjetet sociale nisur nga video e publikuar në TikTok, reagimet dhe komentet kanë qenë të shumta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *