Bamirësit i ndërtojnë shtëpinë e re, fieraku i pakënaqur: Dua dhe katin e dytë

Themeluesi i organizatës së bamirësisë ‘Fundjavë ndryshe’, Arbër Hajdari, tregoi për punën dhe misionin e tij për të ndihmuar njerëzit në nevojë.

I pyetur nëse ka patur njerëz që kanë mbetur të pakënaqur edhe pasi ‘Fundjavë ndryshe’ kishte bërë bamirësi për ta, Arbri rrëfeu një rast në qytetin e Fierit.

“Kemi një rast. Kishim lënë ditën e inagurimit, atë ditë po binte dhe borë. Marrim kryefamiljarin në telefon, ata nuk e kishin parë shtëpinë dhe i themi “Në këtë orë kemi lënë inagurimin e shtëpisë, kështu që mos harro.”

Në fillim fare ne po e prisnim familjen tek shtëpia, që ti dorëzonim çelësat. Vjen kryefamiljari vetëm, fëmijët dhe bashkëshortja po vinin mbrapa.

I thashë “Pse je mërzit?”. Reflektonte ajo vetë, gjithë ajo shtëpi, 100 metra katror. Edhe tha: “Mirë mirë duket kshu, po ku janë kto hekrat për të bërë katin e dytë ktu?” – tregon Arbri.

Kujtojmë se Arbër Hjadari ka qnë kryefjalë e mediave këtë vit, duke nisur nga pjesëmarrja si opinionist në BBV apo dhe martesa e tij me partneren, Vlerën, që bëri xhiron e rrjeteve sociale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *