Injeksion besimi te momenti vendimtar, gjithçka mund të ndryshojë për De Ketelaere. “Shpresoj dy gjëra te ai…”

Charles De Ketelaere nuk ka arritur të ambjentohet te Milan deri më tani dhe është e qartë se ai ka nevojë për një rritje të besimit për t’u rikthyer në rrugën e duhur. Kupa e Botës, në këtë kuptim, mund të jetë pikërisht ajo që ai ka nevojë.

Playmaker është thirrur nga Belgjika dhe disa besojnë se ata mund të shkojnë larg në turne. De Ketelaere nuk do të jetë titullar, duke luftuar para së gjithash me Kevin De Bruyne, por ai me siguri do të marrë kohë për të luajtur.

Siç theksohet nga Corriere Dello Sport, De Ketelaere i ftuar ne Boteror dhe te Belgjika ka mare injeksion besimi dhe ndoshta kjo është pikërisht ajo që i duhej për të rifituar besimin dhe për hequr ate siklet te Milani. Kjo është, të paktën, ajo që Milani shpreson të ndodhë.

Mund të jetë aq e lehtë sa të shënosh një gol ose një asist për të ndezur besimin e tij. Është e vetëkuptueshme se atij i duhet ende kohë për t’u përshtatur plotësisht me sistemin e Milanit, por besimi do ta lehtësonte absolutisht këtë proces.

Çfarë do të thotë Kupa e Botës për De Ketelaere? U pyet Pioli! “Është e vështirë të bësh parashikime. Mendoj se Kupa e Botës për një lojtar është lumturi, një situatë stimuluese, motivuese, kënaqëse. Shpresoj që ai të bëjë shumë mirë dhe të kthehet me shumë pozitivitet, motivim dhe optimizëm sepse kjo është si duhet të jetë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *