KJAER FLET ASHPËR PAS NDESHJES: “Kush nuk ka uri, të qëndrojë në shtëpi! Napoli? Nuk shoh ndeshjet e të tjerëve, nuk është puna ime”

Simon Kjaer, mbrojtësi i Milanit, foli për Sky pas barazimit në fushën e Cremonese: “Nuk më pëlqen justifikimi se jam i lodhur mendërisht. Ka momente në ndeshje ku duhet të jesh zgjuar dhe të gjesh golin, sot e humbem. Ndodhi edhe me Spezian, pastaj fituam me një gol të madh të Giroud. Ky është futbolli, ka momente të lehta dhe të tjera më të vështira”.

Fundi i urisë? “Nëse ka mbaruar uria, atëherë ne duhet të ndalojmë së bëri këtë punë. Ata që nuk janë të uritur duhet të qëndrojnë në shtëpi, por ky nuk është rasti ynë.”

Distanca nga Napoli? “Napoli po bën shumë mirë, duhet të mendojmë vetëm për veten tonë. Sot humbëm dy pikë, të dielën duhet të shënojmë tre pike. Gjithçka varet nga ne.”

A ka presion psikologjik për të luajtur gjithmonë pas Napolit? “Nuk e di nëse ka këtë presion, ne duam të fitojmë. Ne e dimë se duhet të fitojmë çdo ndeshje, ky është mentaliteti i Milanit. Sot duhej të fitonim, nuk ka asgjë për të thënë më shumë. Gjithmonë ka momente më të vështira në sezon”.

A është Napoli më i fortë se ju? “Unë nuk shoh shumë ndeshje, shikoj gola vetëm kur ha mëngjes. Nuk më intereson të shikoj ndeshjet e të tjerëve, nuk është puna ime.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *