U ndøq pĕnălïsht se bëri një kotec pulash, Gjykata e shpall të pafajshme gjyshen nga Vlora

Gjykata e Vlorës dha sot vendimin për Lefkotheia Karasa, 82-vjeçaren nga Narta e Vlorës e cila pas një ndërtimi pa leje në oborrin e saj u shoqërua me förcë në polici.

Më 14 shtator, pas kønflïktī për një ndërtim pa leje të një koteci pulash në oborrin e shtëpisë së saj, ajo u kªllëzūa në polïci.

Pas sorollatjes në dyert e Gjykatave, sot Gjykata e Vlorës ka pushuar çështjen dhe ka shpallur të pafajshme gjyshen 82-vjeçare, Lefkotheia Karasa.

Lajmin për pafajësinë e saj e ka konfirmuar avokati i së moshuarës. Rasti u bë publik në emisionin ‘Sot’, në Euronews Albania disa muaj më parë.

Gjykata vendosi pafajësi dhe pushimin e çështjes, pasi vepra penale nuk ekziston për faktin se ishte dënūăr më parë për të njëjtin fakt.

E moshuara që jeton e vetme tregoi me lot në sy se policia e kishte marrë me dh ūnë dhe e kishte futur në furgon. Ajo tha se ndihej e trěmbūr nga gjithë kjo situatë, të cilën s’e përballonte dot për moshën që ka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *