Zbulohet emri dhe fytyra e vajzës që rrăhū gjyshen në Azilin e Pleqve

Është zbuluar identiteti i punonjëses që shfaqej duke rràhůr në mënyrë ç njĕrëzörě një të moshuar tek azili i pleqëve në Pejë të Kosovës.

Bëhet fjalë për shtetasen Aurona Pelaj nga fshati Novosellë i Pejës. Ajo është kăpūr nga policia së bashku me kryeinfermieren, e cila filmonte aktin e koleges dhe qeshte.

Për këtë ngjarje ka patur një bum reagime të menjëhershme, si nga ana e qytetarëve, zyrtarë apo edhe personazheve publik në Kosovë dhe në Shqipëri.

“Krijesë e flliqt, e poshtër, … īdīōtę e paskrupullt bashkë me këto hijenat që qeshin dhe inçizojnë. Personalisht këtë të ashtuquajtur infermiere e kisha bø për spitąl në këtë moment.” ka shkruar moderatorja Liberta Spahiu.

“Dhïmbjĕ, lot, mall e merzi. Kushedi si ka perfundu ajo gru ne “Shtepine e Pleqeve ne Peje. Tu i bajte malle fmite? Familjaret? Tu dashte me gjete qetesi ne vitet qe i kane mbete, ajo gjendet mes flakareshave e t’keshmeve histerike te “motrave medicinale” TURP E TMĚRR” – shkruan aktorja Adriana Matoshi.

Për ngjarjen në fjalë kanë reaguar edhe emra të tjerë si Yll Limani, Dafina Zeqiri etj. Ata kërkojnë dënimib maksimal për autoret e ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *