Paguanin 650-700 euro në muaj, familjarët marrin në shtëpi të moshuarën që u rrăh në Azil

Pas publikimit të ngjarjesku infermieret e një azili në Pejë dhùnùân një të moshuar, familjarët e kësaj të fundit kanë kërkuar daljen e saj nga kjo qendër.

Sipas mediave kosovare, ka qenë dhëndrri i saj që ka kërkuar daljen e të moshuarës, kërkesë e cila është pranuar nga qendra e të moshuarve.

Në dokument thuhet se ajo “tërhiqet nga Qendra për përkujdesjen e të moshuarve, Orenda” dhe se “tërheqja bëhet me kërkesë të familjarëve”.

Dhëndri i të moshuarës bëri të ditur për mediat se paguanin 650 euro për çdo muaj pasi e kishin konsideruar institucion të sigurtë.

Për këtë ngjarje ka patur një bum reagime të menjëhershme, si nga ana e qytetarëve, zyrtarë apo edhe personazheve publik në Kosovë dhe në Shqipëri.

“Krijesë e flliqt, e poshtër, … īdīōtę e paskrupullt bashkë me këto hijenat që qeshin dhe inçizojnë. Personalisht këtë të ashtuquajtur infermiere e kisha bø për spitąl në këtë moment.” ka shkruar moderatorja Liberta Spahiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *