“Nuk e dimë pse ndodhi kjo gjë”, flet vajza e të moshuarës që u rrăh në Azilin e Pleqve

Vajza e së moshuarës, e cila është keqtrajtuar nga punëtoret e Qendrës për të Moshuar në Pejë është shprehur e trøndïtūr për rastin. Ajo ka treguar se është e tmĕrrůər dhe në një gjendje jo të mirë emocionale.

Telefonin e saj e ka kapur pas pak çasteve bashkëshorti, i cili ka thënë se me të marrë informatën ka lajmëruar policinë në rajonin e Gjakovës.

“E kam lajmëruar policinë e Gjakovës, siç duket e kanë ndąlůār, të shohim tash kush është ajo, pse është përdorur ajo dhūnë”, ka thënë dhëndri i së moshuarës për RTVDukagjini.

Për këtë ngjarje ka patur një bum reagime të menjëhershme, si nga ana e qytetarëve, zyrtarë apo edhe personazheve publik në Kosovë dhe në Shqipëri.

“Krijesë e flliqt, e poshtër, … īdīōtę e paskrupullt bashkë me këto hijenat që qeshin dhe inçizojnë. Personalisht këtë të ashtuquajtur infermiere e kisha bø për spitąl në këtë moment.” ka shkruar moderatorja Liberta Spahiu.

Për ngjarjen në fjalë kanë reaguar edhe emra të tjerë si Yll Limani, Dafina Zeqiri etj. Ata kërkojnë dënimib maksimal për autoret e ngjarjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *