E di gjithë bota! Ky qytet në Shqipëri është shtëpia e Zótit: Aty kanë ndodhur mrekulli

Ka disa vende në botë, në të cilat ndjehet lidhja me hyjnoren dhe që kanë një fushë energjike të fortë, ku njerëzit e ndjeshëm shohin ëndrra të çuditshme gjatë natës.

Vende të tilla i japin përgjigje pyetjeve shumë të vjetra, ndërsa bëjnë që energjia të ndjehet ne një nivel më të lartë shpirtërorë. Berati është një prej tyre.

Rila në Bullgari, është një nga qendrat më të njohura të energjisë në botë dhe veçanërisht zona përreth liqenit me të njëjtin emër.

Machu Picchu në Peru, një qytet i veçantë i ndërtuar mes Andeve, është në gjendje t’u japë njerëzve të jetojnë një ndjesi, që nuk i përket botës sonë.

Socotra eshte nje arkipelag prej kater ishujsh ne oqeanin Indian. Energjia spirituale ketu, lidh shpirtin njerezor direkt me kozmosin, ndersa vendi i izoluar ka bere qe gjallesa te rralla e te vecanta te marrin jete.

Pllaja Uluru në Australi e vendosur në qendër të shtetit kontinent, është e njohur për burimin e saj të energjisë dhe shumë histori të lidhura me legjendën, që thotë se nëse një person shkon përmes pllajës, arrinë të ketë vizione spirituale.

Ishulli Lindor, është vendi më i izoluar në botë, por që është shtëpia e statujave të mëdha, për të cilat shkencëtarët nuk kanë ditur të japin përgjigjen: kush i ndërtoi? Aty mendohet se gjendet edhe guri që mban sekretin e universit.

Belintashi i Shenjtë ndodhet në Bullgari dhe krijon një nga zonat më të forta të energjisë në Europë, ku qindra njerëz dëshmojnë për fenomene të vazhdueshme paranormale.

Berati në Shqipëri përfaqëson një kombinim të kulturës së lindjes dhe asaj perëndimore duke qenë një thesar i historisë së Shqipërisë dhe harmonisë mes besimit dhe kulturës.

Në Berat njerëzit përjetojnë eksperienca dhe energji shëruese shumë të forta. Sot, përtej mureve të qytetit të ndërtuar në shekullin III, jetojnë ende njerëz që nuk besojnë tek sëmundjet dhe e bëjnë këtë vend unik dhe autentik.

Stonehenge është monumenti më i famshëm megalitik në botë, ndoshta i dedikuar diellit dhe që funksionon si një observator i lidhur me kultin dhe performancën ekonomike të popullsisë.

Piramidat e Bosnjës, të cilat janë edhe më të vjetra se Piramidat e Egjiptit kanë mbajtur nën vete dhoma të nëndheshme dhe liqene te vegjël të kaltër. Ata i quanin ujërat e jetes, sepse pastronin trupin dhe sëmundjet zhd ukeshin.

Maja Kailash në Tibet është një nga vendet më domethënës të besimit, për budistët dhe hindutë. Besohet se është shtëpia e zotave dhe një nga qendrat më të mëdha spirituale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *