Humbi 3 fëmijët dhe nipin në âksìdênt dje në Itali, babai nga Durrësi tregon bisedën e fundit: Ikën për darkë

“Dje në mëngjes i çova në park dhe tani nuk janë më…” Me duart që i dridhen dhe sytë e skuqur nga lotët, Ardian Hyseni me origjine nga Durresi, babai i 3 fëmijëve, që humbën jetën në aksídêntín tragjik në Reggio Emilia të Italisë, ka folur për mediat italiane.

“Ai tregon celularin ku shfaq foto dhe video të fëmijëve të tij”, shkruan Il Resto del Carlino. Ardiani e ka të vështirë ta përballojë dhìmbjên. Nuk ka guxim as të kthehet drejt shtëpisë ku u përplâs makina dhe i kthen shpinën. Ai mur i mori njerëzit më të dashur 2 vajzat, djalin dhe nipin.

“Vajza ime Shane insistoi shumë dhe më tha: Babi, po vij të marr Resatin dhe Rejanin sonte. Vishini mirë, do t’i marrim me vete në darkë.

Ata shkuan të hanin sushi në një restorant japonez në Reggio. Isha i qetë, aq sa më kishte zënë gjumi në shtëpi. Pastaj befas, pas orës 20:00 më telefonoi policia”, tha ai.

Bashkë me gruan, Anjezën shkuan drejt vendit të ngjarjes. Aty e gjithë bota u ra mbi kokë. Anjeza nuk e përballoi dot lajmin e zi.

Ajo ra menjëherë në tokë dhe për pasojë u dërgua në spital. “Një trâgjèdi pa shpjegim”, thotë Ardiani. Me të në mëngjes, në vendin e ngjarjes shkuan edhe disa të afërm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *