56-vjeçari del në ekran dhe i thotë ish-gruas mësuese që fëmijët nuk i ka me të

Në News24, u trajtua historia e një 56 vjeçari i cili u dënúà për dhúnë në familje. Ai ka àkúzúàr ish bashkeshorten per tràdhtì madje ka shkuar deri aty sa u shpreh se femijet nuk jane te tijet.

“Unë e kam kapur ish bashkëshorten me dikë tjetër e kapa me telefon por ajo ka pasur disa lidhje jashtëmartesore madje mbante edhe ditar duke mbajtur shënime gjithë poshtërsirat e saj.

Ajo më ka tradhtuar me disa njerëz madje mua më kanë dhúnúàr e shantazhuar edhe natën. Unë kam bërë një analizë ADN të njërit prej fëmijëve ku më rezultoi se ai fëmijë nuk është i imi. Por ADN e bërë nga ajo me mashtrime nuk është e vërtetë”, u shpreh ai gjate emisionit.

“Ne jemi dívõrcúâr pasi unë e kam âkúzúâr gjithmonë për trădhtì. Kam pretendimet e mia se fëmijët nuk i ka me mua. Kishim 13 vite martese se bashku.

Por unë jam shprehur dhe në gjykatë se duke qenë se unë punoja gjithë kohen jashtë shtetit kur kthehesha gruaja ime nuk me afrohej fare madje me shume se një vit s’kishim marrëdhënie íntímé.

Ne u njohëm vet dhe kur unë u njoha me ish gruan isha rreth 40 vjeç, ndërsa ish gruaja kishte qenë në Amerikë dhe ka pasur punët e saj nuk më intereson e kaluara e saj. Madje ajo kur është martuar me mua ishte edhe shtatzënë”, tha ai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *