Nuk e la të fuste biçikletën në urban, shqiptari i “rregullon” hundër shoferit në Itali

Një íncídenti pazakontë mes një shqiptari dhe një shoferi autobusi ka ndodhur në linjën e Giulianova – Teramo della Tua, Itali.

Shoferi i urbanit është rr ăhúr nga një shqiptar pasi ky i fundit nuk u lejua të hynte në autobus me biçikletën që kishte me vete.

Shoferi, duke zbatuar rregulloren, i ka mohuar aksesin pasagjerit, i cili si kundërpërgjigje e ka gj úajtúr , duke i shkaktuar frakturë të septumit të hundës me prognozë 20 ditë.

‘Nuk lejohet biçikleta në urban’! ‘Kujt i thua ti nuk lejohet’- ka reaguar shqiptari dhe e ka qëll úar me grusht në fytyrë.

45-vjeçari shqiptar me iniciale A.V., u kap më pas nga karabinierët. Për rastin ka nisur procedimi dhe ai pritet të dalë në gjykatë për t’u njohur me dënimin.

Nuk është rasti i parë që emigrantët shqiptarë në Itali bëhen protagonistë të ngjarjeve të tilla të shëmtuara dhe tepër banale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *