Sabiani tregon mes lotësh që emrin e vërtetë e ka Lorenc, por e ndërroi për ta pasur nënën gjithnjë pranë

Këngëtari Sabian Medini ka rrëfyer detaje nga momenti më i dh mbshëm që ka përjetuar në jetën e tij, kur ka h mbur të ëmën. I ftuar në “S’e luan Topi”, Sabiani tha se atij i kishin vënë emrin Lorenc, por që kur ka h mbur nënën, ka marrë vendimin që ta ndërrojë emrin për ta bërë më të përafërt me të.

Ai tregoi e ëma quhej Shabale dhe ai vendosi të vetëquhej Sabian për të ndjerë që do ta kishte gjithmonë pranë nënën që h mbi jetën më 8 mars.

“Kur fillova të kuptoja dhe të nxirrja videoklipin tim të parë nëna ime nd rroi jetë, ka vd kur ditën e tetë marsit. Dhe unë si vizionar që doja të dilja ndryshe.

Nëna ime quhet Shabale si do ta bëja dhe thura një emër që funksionoi shumë bukur, që më ka shoqëruar deri tani. Nga Shabale në Sabian. Kjo është një mënyrë që ta kisha pranë vetes gjatë gjithë kohës,”- shtoi më tej këngëtari.

Ndër të tjera ai foli edhe për marrëdhënien me Ilir Shaqirin. “Asgjë s’ka ndodhur me Ilirin. Nuk kam ndërmend të martohem kështu që e di që Iliri s’do vijë në dasmën time. Kështu që s’ka për t’i ngelur qejfi kurrë. Po në ndonjë festë tjetër do t’i shkoj

nëse më fton. Un gjithmonë e dua Ilirin pavarësisht se çfarë ka ndodhur. Unë kurrë nuk do ta bëja kundër. Gjithmonë e ka pasur telefonin tim. Në Shqipëri më ka pasur”, tha Sabjani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *