Dy vëllezërit bëjnë për spĩtăl vëllanë tjetër dhe nënën e tyre

Një ngjarje aspak e zakontë dhe përtej imagjinatës ka ndodhur së fundmi në qytetin e Pogradecit, që për hir të së vërtetës nuk është aspak problematik.

Dy vëllezër janë kàpũr nga policia pasi rr ãhën nënën dhe vëllain tjetër tyre. Burime për mediat konfirmojnë se njëri 34 vjeç dhe tjetri 30 vjeç, dy vëllezërit kanë shkuar në banesën e nënës së tyre duke rrã hũr atë si edhe vëllain tjetër.

“Specialistët për Hetimin e Kr meve në Komisariatin e Policisë Pogradec kapën në flagrancë shtetasit L. Ç., 34 vjeç dhe E. Ç., 30 vjeç (vëllezër) banues në Pogradec, pasi kanë ushtruar dh ũnë ndaj nënës dhe vëllait tjetër të tyre”, bën me dije policia.

Kohët e fundit është rritur shumë numri i ngjarjeve të tilla brenda familjes, vëllai ndaj vëllait, motra ndaj motrës apo dhe shpeshherë fëmijët ndaj prindërve.

Arsyet zakonisht janë tepër banale. Por cfarë ndodh pasi ndalimit të këtyre personave nga policia? Kaloj në disa orë në rajon dhe më pas lihen të lirë.

Ajo që është akoma dhe më drâmatike është fakti që shumë raste të tilla nuk raportohen në polici për shkak të mentalitetit që ekziston akoma në vendin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *