E mbani veten për të shkathët? Gjejeni pra gabimin në foto për 10 sekonda

Enigmat dhe gjëegjëzat janë një gjë e mirë për t’u përdorur për t’u larguar nga problemet dhe rutinat e përditshme. Pra, largohuni pak nga punët tuaja dhe argëtohuni duke i dhënë përgjigje këtij kuci.

Gjëja e vetme që duhet të bëni është gjeni se çfarë nuk shkon me këtë foto. Nëse nuk arrini ta gjeni dot gabimin, përgjigjen e keni më poshtë.

Zgjidhja e gjëegjëzave është një nga ushtrimet më të mira për të aktivizuar trurin, sidomos në rutinën e ngarkuar të jetës së përditshme.

Është 3:35, nëse ora rrotullohet 90 gradë në të kundërt të akrepave të orës, sa do të jetë ora? Pergjigje: Akrepi i orës do të kthehet 90 gradë në numrn 12, dhe akrepi i minutave do të lëvizë djathtas në numrin 4.

Më poshtë, gjendet një gjëegjëzë, e cila mund t’ju ngatërrojë pak, edhe pse duket shumë e thjeshtë. Nëse duhen 3 burra për të ndërtuar një mur për 10 ditë, sa kohë do duhet që 2 burra të ndërtojnë të njëjtin mur?

Përgjigja e saktë është: 0. Nuk mund ta ndërtosh të njëjtin mur dy herë. Kaq ishin quizet për sot, nesër do kemi sërish.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *