“Më jep dorën për…! Ribashkohet çifti i njohur i Përputhen, ja çfarë ndodhi në sheshin “Skënderbej”

Ndjenjat e Erjonit për Mikelën duket se janë shumë të forta dhe të vërteta. Një gjë të tillë e ka konfirmuar vetë ish-konkurrenti i Përputhen, në mes të sheshit ‘Skënderbej’ në Tiranë, ku mes dhjetëra njerëzve i ka kërkuar Mikelës një mundësi të dytë.

Dyshimet e ngritura nga largësia midis tyre u bënë shkak i ftohjes së marrëdhënieve ndërmjet tyre, por megjithatë dashuria e gjen rrugën gjithmonë pavarësisht peripecive.

Mikela nga ana tjetër, pavarësisht rezistencës duket se u ndje mjaft mirë nga ky gjest i Erjonit dhe nuk nguroi t’i jepte një puthje në emision duke konfirmuar një rikthim dhe një fillim të ri mes tyre.

Erjoni: Dua të nisim edhe një herë çdo gjë nga e para. Mikela: Isha shumë e emocionuar sepse nuk e prisja, mbeta pa fjalë, po ndihesha sikur do më propozonin.

Erjoni: Ndjenja për Mikelën ka qenë gjithmonë shumë e fortë, unë doja t’ja bëja këtë surprizë pa marrë parasysh se çfarë do të vije pastaj.

Mikela: Kam bërë gjënë më të mirë që i qëndrova larg se po të vazhdonim ashtu do të përfundonte gjëja. Tani uroj të shkoj çdo gjë mirë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *